Telecom - Bovengronds net

 Bovengrondse kast voor glasvezelnetwerken

evodis elektriciteit telecom telecom bonvengrongs net cahors branchement fibre optiqueevodis elektriciteit telecom telecom bonvengrongs net cahors branchement fibre optique 2

Kasten bovengrondse glasvezelnetwerken. Op maat gemaakt,
aangepast aan de toepassingen van de netbeheerder.

Hoofdkenmerken:

De inzet van lokale glasvezellussen vereist een breed gamma aan bovengrondse kasten. CAHORS biedt modulaire en schaalbare oplossingen voor de aansluitingen van de abonnees. De producten kunnen worden aangepast volgens de installatie- en bedieningsregels die door de operators worden vereist.
Bovengrondse kasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen (SMC, PVC, polypropyleen ...) om te voldoen aan de eisen van onze klanten en tegelijkertijd de beste klimaatprestaties te bieden.
De R&D-afdeling van CAHORS is aanwezig in elke fase van het ontwerp van deze producten om de meest geschikte technologische oplossingen aan te bieden met een hoog niveau van beveiliging en bescherming.

Voordelen:

  • Schaalbare en modulaire producten
  • Op maat gemaakte oplossing
  • Beheer van 8 tot 56 abonnees
  • Beveiliging van de kasten

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Evodis respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen