Gas - Huisaansluitingsmateriaal - Divers

Anti fraude kappen / Verzegelmateriaal

evodis gas huisaansluitingsmateriaal divers Anti fraude kappen Verzegelmateriaal 3evodis gas huisaansluitingsmateriaal divers Anti fraude kappen Verzegelmateriaal 3evodis gas huisaansluitingsmateriaal divers Anti fraude kappen Verzegelmateriaal 3

Anti fraude kappen voor water en gastellers. Met standaard "Kettner" logo of gepersonaliseerd logo realiseerbaar op aanvraag.

Materiaal:

Polystryrol (IUPAC : poly (1-phényléthène-1,2-diyl)). Deze kunststof zal bij normaal gebruik intact blijven. In geval van een poging tot fraude, zal de kap vlug sporen laten zien of breken. Eventuele pogingen van fraude kunnen zo eenvoudig worden vastgesteld.

Installatie:

De antifraude kappen zijn uiterst gemakkelijk te gebruiken. Zij worden manueel vast geclipst en er is geen extra hulpmiddel nodig voor de installatie. De antifraude kap is gemaakt van 2 symmetrische schalen. Er bestaat dus geen gevaar om de linker en rechter schaal om te wisselen.

Verzegeldraden:

Allerlei maten en vormen
Kleur naar keuze
Opschrift mogelijk

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Evodis respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen