Elektriciteit - Verbinding - Persverbinding

Koperen verbinding 

evodis electriciteit telecom Verbinding persverbinding TT Sofamelevodis electriciteit telecom Verbinding persverbinding TT Sofamel

Kabelschoenen type TCD uit versterkt koper

De koperen kabelschoenen met 2 gaten zijn gemaakt van elektrolytisch koper met een vertinde oppervlaktecoating om het elektrisch contact te verbeteren.
Conform aan de norm DIN 46235.

 

 

 

 

Kabelschoenen type TT uit koper

De TT kabelschoenen zijn gemaakt van elektrolytisch koper met een vertinde oppervlaktecoating om het elektrisch contact te verbeteren. De speciale vorm op het einde van het vat begunstigt de introductie van de kabel. Conform aan de norm NF C20-130.

Aluminium verbindingen

evodis electriciteit telecom Verbinding persverbinding TBES Sofamel

Kabelschoenen type TBE/TBES uit vertind aluminium

De TBE kabelschoenen zijn gemaakt van een aluminiumlegeringsbuis met een zuiverheid gelijk aan of groter dan 99,5%, met een vertinde oppervlaktecoating om het elektrisch contact te verbeteren. Neutraal vet wordt in de huls aangebracht om oxidatie van het aluminium te voorkomen.
De TBES kabelschoenen hebben een langere lengte, wat zorgt voor een betere elektrische verbinding in de meest ongunstige omstandigheden.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Evodis respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen