Elektriciteit - Meettoestellen & leidingopsporing - Detectie luchtlijnen

Detect Line - Sky Gondel

evodis elektriciteit telecom Meettoestellen leidingsopsporing detectie luchtlijnen made detect line sky gondel 2

 

 

evodis elektriciteit telecom Meettoestellen leidingsopsporing detectie luchtlijnen made detect line sky gondel 2

Detectoren voor hoogspanningskabels

DETECT LINE

Detect Line is een toestel voor het opsporen van spanningsvelden van hoogspanningskabels in de lucht: hoogspanning A (>= 20000 V) en hoogspanning B (>= 50000 V).
Detect Line is een hulpmiddel om de nabijheid deze gevaarlijke zone te identificeren, op een configureerbare afstand tot 50m van een hoogspanninglijn A afhankelijk van het type voertuig.
Detect Line bestaat uit twee sensoren geplaatst aan iedere zijde van het voertuig. De sensoren zijn mbv een kabel permanent verbonden aan de centrale die in de cabine van het voertuig wordt geplaatst.

SKY GONDEL

De Sky Gondel is een toestel voor het opsporen van spanningsvelden van hoogspanningskabels in de lucht: hoogspanning A (>= 20000 V) en hoogspanning B (>= 50000 V). De Sky Gondel is een hulpmiddel dat optreedt na het gebruik van de Detect Line; wanneer de brandweerlieden in de gondel zitten. Een hoorbaar- en zichtbaar alarm zal geactiveerd worden wanneer de gondel een hoogspanningslijn nadert.

De Sky Gondel is samengesteld uit 3 sensoren voor het opsporen van hoogspanningskabels. De sensoren zijn geplaatst rond de gondel. Ze communiceren voortdurend met de centrale in de gondel. De straal rond een detectiesensor ligt tussen 10 en 15m (+/- 1m) voor hoogspanningslijnen type A.
Betrouwbaarheid van het syteem erkend door topmerken: Metz, Gimaex, Bronto.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Evodis respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen