Elektriciteit - Gereedschappen - Trekkabels

Kati Blitz Locating 2.0

evodis electriciteit telecom Gereedschappen trekkabels katimex kati blitz ortung

Kabeltrekapparaat met detectiefunctie één apparaat - twee toepassingen

De Kati® Blitz Locating 2.0 is de opvolger van het geverifieerde Kati® Blitz Locating 2in1 kabeltrek- en lokalisatieapparaat. Uitgerust met een interne sleepringzender en een hoogwaardig Polykat®-glasvezelkabel met geïntegreerde koperdraden, is de installateur niet alleen in staat om de kabels te trekken, maar ook om nauwkeurig de blokkades te lokaliseren en om de leidingen op te sporen. De Kati Blitz Locating 2.0 locator kan met alle in de handel verkrijgbare kabeldetectoren worden gebruikt.

Net als de Kati® Blitz Compact 2.0 heeft de Kati® Blitz Locating 2.0 ook een verbeterd ergonomisch design en een eenvoudige bediening. De handige slinger maakt het gemakkelijk om de Polykat glasvezelkabel in de 20 en 30 meter versies te wikkelen, terwijl de nieuwe Flexi 2.0-sonde met de 2.0-huls een zeer kleine kromtestraal van slechts 30 mm mogelijk maakt.

De versterkte glasvezeluitgang is enerzijds bijzonder slijtvast, anderzijds heeft het een terugslagbeveiliging, zodat de kabel niet per ongeluk in de behuizing kan glijden tijdens het trekken. Een handig onderhoudscompartiment met veel accessoires en de geverifieerde kwaliteit van Katimex maken de Kati® Blitz Locating 2.0 een onmisbare metgezel voor de installateur.

Alle accessoires in de bestaande Kati® Blitz-productfamilie zijn compatibel met Kati® Blitz Locating 2.0.

Contacteer ons

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Evodis respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. 
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen